Auditøren

– Intet er, som det syner.

Dette er den første bog om auditøren Charlotte Winter. En højspændt og alvorlig krimi om terror på dansk jord. Abu al Kaizen, en international eftersøgt terrorist, sidder i en lille lejlighed i Malmø i Stormgatan. Han og hans tilhørere har netop set den danske statsminister Anna Storm på tv annoncere, at EU har bedt Danmark være vært ved en sikkerhedspolitisk konference den 6. maj. Temaet er Fred i Europa.

På Christiania, blot få kilometer fra Christiansborg, er der liv og glade dage, og hashboderne emmer af god stemning. Den gode stemning bliver dog brudt, da en højtstående rocker pludselig falder livløs om på Pusher Street.

Mordet trækker spor ind i det danske elitekorps. Ikke langt derfra glider en formummet skygge iklædt Niqab igennem indre by. En målrettet person går I direkte retning af den Israelske Ambassade.

Et puslespil af motiver. Forsømte, forbundne og fortabte sjæle spinder et spind af løgne og bedrag. Intet er, som det syner, og kun en operation i Allerdybeste Hemmelighed kan komme på tale, og Charlotte Winter sendes ud på sit livs hidtil farligste mission. Carsten Busk, sætter med sin debut, et spændende fodaftryk på ”up tempo” kriminal- spændingsroman genren.

1. Auditøren
– Intet er, som det syner.
ISBN 978-87-998813-4-5

2. DARKNET
– Den 6. Engel.
ISBN 978-87-998813-7-6

3. Stedfortræderen – Manden
der arvede en forbrydelse.
ISBN 978-87-93649-02-6

4. GUD HAR TRAVLT
– Vi elsker andre os selv ihjel.
ISBN 978-87-93649-05-7

Auditøren er kort og godt en toptunet pageturner!

- Finn Hansen. Krimicirklen

Skønne krimilæsere

Auditøren - Intet er, som det syner. Carsten Busk

- Interview. NetRadio Diablo